Si et vols posar en contacte amb Cemgine ho pots fer a través d'aquest formulari o dels mitjans que trobaràs més abaix.

* Tots els camps son obligatoris

El vostre nom

El vostre email

Assumpte

El vostre missatge

GINEOBSTÈTRICS.
Consulta Mèdica de Ginecologia i Obstetrícia:

  • Telèfon: 93.579.67.29
  • Telèfon mòbil: 644.41.62.61
  • Fax: 93.544.07.25
  • Correu electrònic: info@gineobstetrics.cat

Llevadora:

  • Montse Ruiz Pueyo: 630.57.27.88

Oficines administració:

  • Administració
  • Telèfon: 93.579.67.29
  • Fax: 93.544.07.25
  • Mòbil: 644.416.261
  • correu-e: info@gineobstetrics.cat

On estem

Avinguda Jaume I nº 33 3è 4a. 08100 Mollet del Vallès

De conformitat amb l’establert amb la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, RGPD (EU) 2016/679, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractaments titularitat de GINEOBSTETRICS, S.L.P. amb CIF B64776800 i domicili social situat a l’Av. Jaume I, número 33, 3r-4a, 08100 MOLLET DEL VALLÈS (Barcelona), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li la informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, GINEOBSTETRICS, S.L.P. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes mencionats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats mencionades.

GINEOBSTETRICS, S.L.P.  informa que procedirà a tractar les dades de manera lítica, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Es per aquest motiu que GINEOBSTETRICS, S.L.P. es compromet a adoptar totes les mesures raonables per a que aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com el consentiment prestat pel tractament dels mateixos, dirigint la seva petició al la direcció postal indicada anteriorment o al correu electrònic administracio@gineobstetrics.cat

Així mateix li informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de GINEOBSTETRICS, S.L.P. dirigint-se per escrit a la direcció de correu administracio@gineobstetrics.cat o al telèfon 938866734.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de GINEOBSTETRICS, S.L.P.