Qui som

GINEOBSTÈTRICS es un centre mèdic especialitzat exclusivament en Ginecologia i Obstetrícia situat a Mollet del Vallès. Els professionals que hi treballen fa més de 20 anys que ofereixen els seus serveis i a l’actualitat, GINEOBSTÈTRICS és el primer referent de centre especialitzat del Vallès Oriental exclusivament en Ginecologia i Obstetrícia, sempre amb l’objectiu de tenir cura de la salut de la dona en totes les etapes de la vida, oferint-li una atenció integral i eficient.

L’Equip Mèdic de GINEOBSTÈTRICS està format per especialistes que ofereixen una variada oferta assistencial i que col·laboren conjuntament amb altres centres especialitzats com CEMGINE (Vic) i FecunMed (Granollers), compartint un compromís comú: oferir tractament mèdic d’alta qualitat a través del treball en equip.

Una de les característiques diferenciadores de GINEOBSTÈTRICS és que, al mateix temps que les senyores tenen el seu ginecòleg assignat des d’un principi, el conjunt de professionals del centre comparteixen, com a equip multidisciplinari, el seguiment i l’evolució de la seva Història Clínica, de manera que es garanteix la màxima eficàcia en el tractament dels diferents processos.

 

Centres hospitalaris d’intervenció acreditats amb conveni segons les diverses mútues són:

Demanar cita

Pots contactar per telèfon o correu-e:
93 579 67 29
644 41 62 61
info@gineobstetrics.cat

Traductor »